Bingolot

Alles over Bingolot voor het gemak en plezier

Dank u voor het stoppen bij onze site. Het is de plek voor online bingo als geen ander. Bingolot biedt u aan om uw favoriete spel te spelen en chatten met uw vrienden in de grootste online bingo gemeenschap. Binnen de afgelopen jaren is Bingolot uitgegroeid tot een werkelijk uniek en veruit de meest populaire online bingo plaats honderden bingo fans spelen tegelijkertijd in meer dan 40 bingo kamers. Wij nodigen u uit om van onze groeiende club en ons fascinerende spel te genieten samen met uw vrienden en kennissen, collega’s of gewoon gelijkgestemde zielen chatten. Het is slechts een klik verwijderd. Bingolot biedt een werkelijk veelzijdige ervaring vwb het online bingo. U kunt ervoor kiezen om gratis te spelen voor een kleine geldprijzen of kaartjes voor een hogere beloning te kopen. Welke optie je ook kiest, het spel is slechts een klik verwijderd. Het is gemaakt met Flash, wat betekent dat er geen extra downloads of software-installaties. Klik gewoon op en wacht een paar seconden voor het spel te laden. Omdat gamers in hart en nieren, hebben we gebouwd van het spel genieten we onszelf. Dit doet ons geloven dat je een geweldige tijd zult hebben met onze bingo.

Speel gratis of voor geld?

Er zijn gratis bingo kamers die we openen op bepaalde tijden. Daar kun je nog steeds winnen echt geld prijzen, zonder de uitgaven een cent. Zodra uw winst te gaan boven het bepaalde minimumniveau, kunt u intrekken of gebruiken voor het afspelen verder en tickets te kopen in de betaalde kamers. Bij het spelen voor geld, er is genoeg van kamers met verschillende ticketprijs en diverse maximum aantal kaarten per speler toegestaan. Uiteraard, het bereiken van een bepaalde grens op de balans maakt uw winst beschikbaar voor terugtrekking. Het maken van deposito’s is veilig en eenvoudig. U kunt betalen met je telefoon via betaalnummers (0909 nummers), een e-wallet van Pay & Play, iDEAL of PaySafe prepaid kaarten.

Geniet van het spelen van Bingo!

Elke spelronde duurt ongeveer 6 minuten, met inbegrip van de kaartverkoop podium. Maar er is veel kamers die er zijn – het is nooit een probleem om er een ​​te sluiten en wat kaartjes te kopen net op tijd voor de volgende ronde begint. Zodra u klaar bent inkoop, het is de tijd om te genieten van het spel. Met een beetje geluk kun je een bingo winnaar met een volle kaart te worden, of als eerste op een van voortdurend veranderende patronen te voltooien. Online bingo brengt ook een groot voordeel: je hoeft niet om de nummers te markeren op uw Tickets, want de computer doet het automatisch. In plaats daarvan kunt u genieten van uw tijd door te chatten met andere spelers. Er is ook een andere grote functie die beschikbaar is in de betaalde kamers. U kunt het spel automatisch te kopen tickets op voorhand voor u, zodat u nooit mis een nieuwe spelronde. Nu dat je hebt geleerd wat meer over het spel, ben je klaar om je boeiende reis te beginnen. Wij wensen u veel succes bij Bingolot! Mocht u nog vragen hebben, verzoeken of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren via het feedback formulier in het spelpaneel. Wij nemen redelijk de tijd om elk probleem op te lossen. Ons support team is altijd op stand-by en beschikbaar 7 dagen per week.