Bingocams

Welkom bij bingo247.nl!

Op deze pagina hebben we twee soorten bingo, negentig bal- en vijfenzeventig bal bingo:
negentig bal bingo: Met negentig ballen en drie kansen om prijzen in de wacht te slepen is er altijd veel plezier in onze velen 90 bal kamers. Bij ons hebben we dezelfde geweldige 90 bal bingo die u zou vinden op andere websites met toegevoeged extra`s: onze webcams. Maar maak je niet druk als je het niet ziet zitten.

vijfenzeventig bal bingo:

Vijfenzeventig ballen bingo is aangeland bij 247! Indien je nog nooit het gegokt met vijfenzeventig bal bingo dan wacht hier een verrassing. In de vijfenzeventig variant zijn er twee soorten gokspellen, dwz Pattern Bingo en vijf Lijns Bingo.
Aan de slag – Aanmelden voor een kosteloos Bingocams account! Onze de game 90 bal bingo, betekent dit dat de cijfers op onze bingokaarten zijn allemaal tussen één en negentig. Dit is de in de regel sensationeelste formaat bingo.

Het kiezen van een Bingocams kamer

Bezichtigen van de “how-to” film over meerdere opties
Na het inloggen op uw account en het openen van Bingocams kies je het spel en welke kamer je bingo gokspellen, onze kamer selector helpt ieder meerdere beslissingen te nemen door het geven van informatie over elke kamer, inclusief het aantal mensen in de kamer en de meevaller per kaart in alle bingokamers. Om te veranderen van kamers, klik op de ‘bingo kamers’ knop in de rechterbenedenhoek van het scherm naast uw rekeningsaldo. Een ieder kan deverschillende drukknoppen enkel gebruiken ingeval er een bingo ronde niet aan de gang is en ingeval je nog geen gekochte bing-kaarten bezit in uw huidige kamer.

Koop bingo-kaarten en speel Bingocams!

Wanneer u eenmaal heeft gekozen voor een bingo kamer, dan kunt u bingokaarten bemachtigen voor de volgende ronde. Dit kan gedaan worden in de top-links onder de ‘bing-kaarten’ tab. Wanneer de teller op nul, een nieuwe ronde van bingo begint. Een ieder ziet de ballen verschijnen aan de bovenkant van het scherm. Wanneer een bal op u bingokaart wordt getrokken, wordt deze vanzelf gemarkeerd. Indien een ieder de eerste bent om een volledige horizontale lijn te voltooien, dan in ontvangst neemt je de premie geldbedrag dat correspondeert met een regel.

Indien elk de eerste tot en met 2 horizontale lijnen te voltooien, dan in ontvangst neemt elk de meevaller vergoeding dat strookt met twee lijnen. Ingeval je wanneer eerste alle cijfers op een kaartje te markeren, dan wint u de meevaller geldbedrag dat overeenstemt met een Full House. Er zijn ook andere hoofdprijzen te winnen met de bing-kaarten die elk koopt. Indien je een Full House hebben binnen veertig getrokken ballen, win een ieder de premie kamer. Indien u een Full House hebben binnen 32 ballen, in ontvangst neemt een ieder de Bingocams BigBang oplopende premie! Wanneer iemand een Full-House heeft, is de ronde voorbij en u moet een nieuwe kaart aanschaffen voor de volgende ronde begint.

Uitzoeken en verschaffen van bingokaarten

Op Bingocams is het alleen mogelijk om de bingokaarten te bemachtigen indien je saldo toereikend is op uw “balans’ of ‘premie’ meter. Indien er een bingo game aan de gang is, klik een ieder op ‘bingokaarten’ in de linkerbovenhoek van het scherm. Iedereen kunt de dia om het hoeveelheid bingokaarten dat u wilt inkopen te veranderen. Je wordt dan toegewezen hoeveelheid bingokaarten dat een ieder hebt geselecteerd, in ongefundeerde volgorde.

Indien de bingo ronde voorbij is, kunt iedereen ook direct op de bingo-kaarten die een ieder wilt verwerven. De bing-kaarten van kleur veranderen om aan te geven dat ze zijn geselecteerd. Je ziet de dia automatisch bewegen vanwege dit. Mits elk klikt op overeenkomstig kaart een tweede beurt, is het net zomin als meer geselecteerd.

Indien ieder iedere bing-kaarten die je wilt aanschaffen, of hebben geplaatst de schuif zodat het nummer congrueert met het nummer van bingo-kaarten die je wilt inkopen, klik dan op ‘Koop nu’. Je hebt nu gekocht de bingokaarten en kun iedereen deelnemen aan de volgende ronde in Bingocams!

Automatische aankoop / Autobuy

Eventiee vindt elk het handiger om uw kaart om te herhalen voor de variabele bingo rondes, zodat ieder kunt automatisch afspelen zonder de noodzaak om bingo-kaarten te verschaffen tijdens het aftellen periode, kan dit worden gedaan met behulp van de Autobuy effect. Indien ieder eenmaal hebt gekocht, kunt elk op de ‘onthouden’ veld markeren onder het ‘aantal bing-kaarten’ slide. Het systeem vervolgens hetzelfde aantal bingokaarten voor de meerdere bingo spelletjes koopt totdat een ieder de markering uit het veld, logout, of hebben onvoldoende middelen.

Verkrijgbaar bij BINGOCAMS!

Op Bingocams wanneer een ieder een bonus te winnen, is uw profielfoto onmiddellijk weergegeven voor ieder. Ingeval uw webcam is geactiveerd, kan je zien vieren! Je hoeft net zomin als te beweren uw bingo prijs handmatig, wordt sommige automatisch toegevoegd aan ieder saldo – Zo eenvoudig is dat! Let op: Wanneer uw webcam is ingeschakeld, moet u aanwezig zijn aan de voorkant van deze. Bingocams staat net zomin toe dat het gebruik van de Autobuy knop wanneer u net zomin niet aanwezig bent. Evenwel heeft Bingocams verboden om het gebruik van webcam overlays of beelden toe te voegen aan de webcam stream op een of andere manier.